dissabte, 11 d’octubre del 2014

AES i FEU, units fem front!

Comencem un altre curs escolar en els mateixos barracons, amb la mateixa falta de material i de professorat, i amb l'alicient de que va entrar en vigor la nova llei educativa, la LOMQE, que degrada encara més l'educació i discrimina els estudiants segons el seu nivell econòmic.

El passat curs, els estudiants eixírem al carrer a reclamar el nostre dret a l'educació pública i de qualitat junt amb pares, mares i professors/es. Eixírem al carrer a fer-nos escoltar, i demostrar que anem tots junts cap a un mateix camí: tindre un ensenyament de qualitat de tots i per a tots.

Aquest nou any, hem d'aconseguir novament que la unitat siga un pilar fonamental en la nostra lluita. Aquesta unitat es va demostrar el passat 18 de setembre, quan AES i FEU vam sortir a protestar per la mala gestió en el començament del curs. Precisament aquests dos sindicats integrants del FEPV hem iniciat un procés d'unitat amb la finalitat de crear un únic sindicat estudiantil a València. AES, associació de referència a la Primavera Valenciana, i FEU, un front d'estudiants més jove amb un important paper en les ultimes mobilitzacions, comprenem que la unitat no és una consigna sinó una realitat que es treballa dia a dia. Per això, avancem generosament amb l'objectiu de ser l'organització que unisca a tots els estudiants de València, sent la ferramenta més útil que aquestos puguen tindre.

Volem que la nostra unitat valga d'exemple als estudiants i cridem a tothom a formar part d'aquest procés per construir un sindicat capaç d'aturar i fer front a les retallades en educació.

Estudiant, suma't a la unitat!

Al País Valencià, Front d'Estudiants!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada