dimarts, 5 de febrer del 2013

Estimada Llei Wert

Convocatòria dia 9 de febrer

Companys/es, una vegada més, l'educació es veu colpejada pels canvis de govern i, de nou, d'una manera totalment antidemocràtica, implanten una llei educativa que no afavoreix més que a la classe burgesa.

La nova llei educativa, LOMQE, consisteix entre moltes calamitats en l'augment d'alumnes per aula, disminució de personal docent, augment d'horari lectiu, disminució de beques, disminució d'hores d'assignatures com Ètica i afegint un altre tipus d'assignatures com "Educació Cívica i Constitucional". Afegeix una prova que reconeix les nostres capacitats i si per elles rebrem una compensació econòmica, a més de suposar una exclusió d'aquells alumnes que presenten més dificultats en l'aprenentatge.

Aquests són només alguns petits matisos que l'anomenada llei Wert ens ofereix. Cada any, veiem caure a l'educació pública i com la enfoquen cap a un negoci en mans d'uns pocs mecenes disposats a colpejar-la brutalment. No és un secret que les classes polítiques que governen en aquest país no tenen com a prioritari el educar els fills i filles dels treballadors; per això, aquesta elitització i mercantilització de l'educació pública.

No hem de quedar quiets davant aquesta situació de degradació social; la unitat entre tots els sectors educatius és primordial per defensar l'educació pública i aconseguir que realment siga com ens mereixem.

Aquesta lluita no s'acaba aquí: el dia 9 manifestació a les 17.30 en Sant Agustí i 27 i 28 de febrer vaga d'estudiants, on cal seguir donant suport amb la resta de sectors educatius perquè si lluitem junts, podem aconseguir una educació pública i qualitat.

Per la unitat en el moviment estudiantil! Estudiant, organitza't i lluita. 
El futur és nostre i nosaltres hem de construir-lo.
Per una educació pública, laica, gratuïta, democràtica i de qualitat! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada